ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Αξεσουάρ για Action κάμερες

Κατασκευαστής: Midland
Βάση στήριξης για το θώρακα πλήρως ρυθμιζόμενη συμβατή με οποιαδήποτε Action κάμερα AEE, Midland H5 και Go PRO...
44.90€
Κατασκευαστής: Midland
Το Midland XT-POD 2S είναι τηλεσκοπικό μονόποδο 2 τμημάτων για όλες τις Action κάμερες και όχι μόνο. Η κατασκευή του 100% από ανθρακονήματα, και το πολύ μικρό του βάρος (259 γρ.), το καθιστά το πιο ελαφρύ και το πιο ανθεκτικό μονόποδο σε όλη την αγορά. Με ειδική λαβή απο μαλακό καουτσούκ και σχοινάκ..
49.90€
Κατασκευαστής: Midland
Το Midland XT-POD 3S είναι τηλεσκοπικό μονόποδο 3 τμημάτων για όλες τις Action κάμερες και όχι μόνο. Η κατασκευή του 100% από ανθρακονήματα, και το πολύ μικρό του βάρος (289 γρ.), το καθιστά το πιο ελαφρύ και το πιο ανθεκτικό μονόποδο σε όλη την αγορά. Με ειδική λαβή απο μαλακό καουτσούκ και σχοινάκ..
59.90€
Κατασκευαστής: Midland
Το Midland XT-POD Mini είναι το μονόποδο για όλες τις action κάμερες και όχι μόνο. Κατασκευασμένο απο πολύ ελαφρύ αλουμίνιο, με ειδική λαβή απο μαλακό καουτσούκ και σχοινάκι ασφαλείας σας δίνει την δυνατότητα να το έχετε παντού μαζί σας τοποθετώντας πάνω σε αυτό την καμερά σας, χώρις να αφήσετε κανέ..
33.00€
Κατασκευαστής: Midland
Η Midland διευρύνει τη γκάμα των αξεσουάρ για τις κάμερες XTC, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία RAM-mounts, ώστε να αποθανατίζετε τις σημαντικότερες και πιο ευχάριστες στιγμές σας. To Midland XTA 151 Magnetic Mount είναι μία επαγγελματική μαγνητική βάση στήριξης για μεταλλικές επιφάνειες. Χ..
45.00€
Κατασκευαστής: Midland
Η Midland διευρύνει τη γκάμα των αξεσουάρ για τις κάμερες XTC, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία RAM-mounts, ώστε να αποθανατίζετε τις σημαντικότερες και πιο ευχάριστες στιγμές σας !! Το Μidland XTC Roll είναι μία βάση στήριξης που έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται σε handlebar οχημάτων (ποδ..
44.90€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)