ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Τηλεχειριζόμενες Πρίζες RF

Κατασκευαστής: Goobay
94501 Σέτ Προγραμματιζόμενη Πρίζα Εσωτερικής Χρήσης Με Τηλεχειριστήριο 4 Καναλιών 1100W Ενεργοποιήστε μια συσκευή κάθε φορά από απόσταση μέσω του τηλεχειριστηρίου, με ένα πάτημα. Χρησιμοποιήστε το για να ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε ηλεκτρικές συσκευές που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες. Χαρακτ..
28.50€
Κατασκευαστής: Goobay
94502 Σέτ 3 Προγραμματιζόμενων Πριζών Εσωτερικής Χρήσης Με Τηλεχειριστήριο 1100W Ενεργοποιήστε μια συσκευή κάθε φορά από απόσταση μέσω του τηλεχειριστηρίου, ή όλες μαζί με ένα πάτημα. Χρησιμοποιήστε το για να ενεργοποιήστε/απενεργοποιήστε ηλεκτρικές συσκευές που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες. Χ..
59.90€
Κατασκευαστής: Nedis
RF Τηλεχειριστήριο Nedis RFRC410WT, 4 καναλιών. Χειριστείτε τον φωτισμό ή τις συσκευές με το τηλεχειριστήριο της Nedis. Μπορείτε να καταχωρίσετε πολλούς δέκτες ανά κανάλι για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε πολλές λάμπες ή συσκευές με το πάτημα ενός κουμπιού. Κανάλια Το τηλεχειριστ..
9.90€
Κατασκευαστής: Nedis
Τηλεχειριζόμενη RF πρίζα Nedis RFPD120FWT, 300W. Χειριστείτε τις ηλεκτρικές συσκευές σας από απόσταση με το τηλεχειριστήριο 433,92 MHz, απλώς συνδέοντάς τες στην ασύρματη RF τηλεχειριζόμενη πρίζα της Nedis. Είναι συμβατή με τις πιο γνωστές μάρκες για εύκολη επέκταση του υπάρχοντος συστήματός σ..
11.50€
Κατασκευαστής: Nedis
Τηλεχειριζόμενη RF πρίζα με τεχνολογία επέκτασης RF Mesh Nedis RFPM120FWT, 3680W. Χειριστείτε τις ηλεκτρικές συσκευές σας από απόσταση με το τηλεχειριστήριο 433,92 MHz, απλώς συνδέοντάς τες στην ασύρματη RF πρίζα της Nedis. Είναι συμβατή με τις πιο γνωστές μάρκες για εύκολη επέκταση του υπάρχοντο..
14.90€
Κατασκευαστής: Nedis
Τηλεχειριζόμενη Πρίζα RF Nedis RFPO110FBK Eξωτερικού Xώρου, 2300W. Λειτουργήστε τις ηλεκτρικές συσκευές σας από απόσταση με το σύστημα τηλεχειρισμού 433,92 MHz, απλώς συνδέοντάς τα με την τηλεχειριζόμενη πρίζα Nedis. Είναι συμβατή με τα πιο γνωστά brands για εύκολη επέκταση του υπάρχοντος συστ..
12.90€
Κατασκευαστής: Nedis
Τηλεχειριζόμενη πρίζα RF Nedis RFPOM120FBK εξωτερικού χώρου, 3680W. Λειτουργήστε τις ηλεκτρικές συσκευές σας από απόσταση με το σύστημα τηλεχειρισμού 433,92 MHz, απλώς συνδέοντάς τα με την πρίζα Nedis. Είναι συμβατή με τα πιο γνωστά brands για εύκολη επέκταση του υπάρχοντος συστήματός σας. ..
16.90€
Κατασκευαστής: Nedis
Τηλεχειριζόμενο RF Πολύπριζο 4 Θέσεων Και Καλώδιο 1.7m Σε Άσπρο Χρώμα. Χειριστείτε τις ηλεκτρικές συσκευές σας από απόσταση με το τηλεχειριστήριο 433,92 MHz, απλώς συνδέοντάς τες στο ασύρματο RF τηλεχειριζόμενο πολύπριζο της Nedis. Είναι συμβατή με τις πιο γνωστές μάρκες για εύκολη επέκταση το..
29.90€
Κατασκευαστής: Nedis
Τηλεχειριζόμενος RF διπλός διακόπτης Για Φώτα Nedis RFWS20WT  Χειριστείτε τον φωτισμό ή τις συσκευές με τον τηλεχειριζόμενο διακόπτη της Nedis. Μπορείτε να καταχωρίσετε πολλούς δέκτες ανά κανάλι για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε πολλές λάμπες ή συσκευές με το πάτημα ενός κουμπιού. ..
10.90€
Κατασκευαστής: Nedis
Τηλεχειριζόμενος RF μονός διακόπτης Για Φώτα Nedis RFWS10WT Χειριστείτε τον φωτισμό ή τις συσκευές με τον τηλεχειριζόμενο διακόπτη της Nedis. Μπορείτε να καταχωρίσετε πολλούς δέκτες ανά κανάλι για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε πολλές λάμπες ή συσκευές με το πάτημα ενός κουμπιού. Ε..
9.90€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)