ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Αναπνευστήρες

Zoggs Αναπνευστήρας Κολύμβησης
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Zoggs
Zoggs Αναπνευστήρας Κολύμβησης Το Zoggs Center Line Snorkel σάς επιτρέπει να συγκεντρωθείτε στη θέση του σώματός σας χωρίς να χρειάζεται να γυρίσετε το κεφάλι σας για να αναπνεύσετε...
33.75€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Bay Μαύρο Αναπνευστήρας με βαλβίδα εξαγωγής νερού και προστατευτικό που εμποδίζει την εισαγωγή νερού απο τα κύματα. Χαρακτηριστικά:   Ο αναπνευστήρας κατάδυσης Bay της Mares διαθέτει επιστόμιο με εργονομικό σχεδιασμό για όσο το δυνατό φιλικότερη εμπειρία από τον χρήστη. Περι..
16.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Bay Μπλέ Αναπνευστήρας με βαλβίδα εξαγωγής νερού και προστατευτικό που εμποδίζει την εισαγωγή νερού απο τα κύματα. Χαρακτηριστικά:   Ο αναπνευστήρας κατάδυσης Bay της Mares διαθέτει επιστόμιο με εργονομικό σχεδιασμό για όσο το δυνατό φιλικότερη εμπειρία από τον χρήστη. Περιλ..
16.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Dual Basic Διάφανο Ιδανικός για ελεύθερη κατάδυση και υποβρύχιο ψάρεμα. Το επιστόμιο είναι κατασκευασμένο από υπέρελαστική σιλικόνη, και το σώμα του αναπνευστήρα είναι κατασκευασμένο από σκληρό πλαστικό, με μεγάλη διατομή για ευχάριστη και άνετη αναπνοή.  Χαρακτηριστικά:   Υ..
17.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Dual Basic Μαύρο Ιδανικός για ελεύθερη κατάδυση και υποβρύχιο ψάρεμα. Το επιστόμιο είναι κατασκευασμένο από υπέρελαστική σιλικόνη, και το σώμα του αναπνευστήρα είναι κατασκευασμένο από σκληρό πλαστικό, με μεγάλη διατομή για ευχάριστη και άνετη αναπνοή.  Χαρακτηριστικά:   Υδρ..
22.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Dual Basic Μπλέ Ιδανικός για ελεύθερη κατάδυση και υποβρύχιο ψάρεμα. Το επιστόμιο είναι κατασκευασμένο από υπέρελαστική σιλικόνη, και το σώμα του αναπνευστήρα είναι κατασκευασμένο από σκληρό πλαστικό, με μεγάλη διατομή για ευχάριστη και άνετη αναπνοή.  Χαρακτηριστικά:   Υδρο..
17.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Dual Καφέ Ειδικά σχεδιασμένος για υποβρύχιο ψάρεμα και ελεύθερη κατάδυση ο αναπνευστήρας Dual της Iταλικής εταιρείας Mares αποτελεί μια άριστη επιλογή με θαυμάσια σχέση ποιότητας τιμής. Χαρακτηριστικά:   Ο σωλήνας είναι εξαιρετικά εύκαμπτος και προσαρμόζεται στη γραμμή του κε..
26.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Dual Μαύρο Ειδικά σχεδιασμένος για υποβρύχιο ψάρεμα και ελεύθερη κατάδυση ο αναπνευστήρας Dual της Iταλικής εταιρείας Mares αποτελεί μια άριστη επιλογή με θαυμάσια σχέση ποιότητας τιμής. Χαρακτηριστικά:   Ο σωλήνας είναι εξαιρετικά εύκαμπτος και προσαρμόζεται στη γραμμή του κ..
26.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Dual παραλαγής Ειδικά σχεδιασμένος για υποβρύχιο ψάρεμα και ελεύθερη κατάδυση ο αναπνευστήρας Dual της Iταλικής εταιρείας Mares αποτελεί μια άριστη επιλογή με θαυμάσια σχέση ποιότητας τιμής. Χαρακτηριστικά:   Ο σωλήνας είναι εξαιρετικά εύκαμπτος και προσαρμόζεται στη γραμμή τ..
26.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Dual Πράσινο Ειδικά σχεδιασμένος για υποβρύχιο ψάρεμα και ελεύθερη κατάδυση ο αναπνευστήρας Dual της Iταλικής εταιρείας Mares αποτελεί μια άριστη επιλογή με θαυμάσια σχέση ποιότητας τιμής. Χαρακτηριστικά:   Ο σωλήνας είναι εξαιρετικά εύκαμπτος και προσαρμόζεται στη γραμμή του..
26.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Element Καφέ Ο αναπνευστήρας Mares Element διαθέτει ένα μαλακό σωλήνα και ένα υποαλλεργικό, επίσης μαλακό, επιστόμιο σιλικόνης. Ένα μαλακό επιστόμιο σιλικόνης, στο πολύωρο ψάρεμα σημαίνει, μεγαλύτερη άνεση και χωρίς ενοχλήσεις στην στοματική κοιλότητα. Η διάμετρος και το μήκος ..
15.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Element Λευκό Ο αναπνευστήρας Mares Element διαθέτει ένα μαλακό σωλήνα και ένα υποαλλεργικό, επίσης μαλακό, επιστόμιο σιλικόνης. Ένα μαλακό επιστόμιο σιλικόνης, στο πολύωρο ψάρεμα σημαίνει, μεγαλύτερη άνεση και χωρίς ενοχλήσεις στην στοματική κοιλότητα. Η διάμετρος και το μήκος..
15.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Element Μαύρο Ο αναπνευστήρας Mares Element διαθέτει ένα μαλακό σωλήνα και ένα υποαλλεργικό, επίσης μαλακό, επιστόμιο σιλικόνης. Ένα μαλακό επιστόμιο σιλικόνης, στο πολύωρο ψάρεμα σημαίνει, μεγαλύτερη άνεση και χωρίς ενοχλήσεις στην στοματική κοιλότητα. Η διάμετρος και το μήκος..
14.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Element Πράσινο Ο αναπνευστήρας Mares Element διαθέτει ένα μαλακό σωλήνα και ένα υποαλλεργικό, επίσης μαλακό, επιστόμιο σιλικόνης. Ένα μαλακό επιστόμιο σιλικόνης, στο πολύωρο ψάρεμα σημαίνει, μεγαλύτερη άνεση και χωρίς ενοχλήσεις στην στοματική κοιλότητα. Η διάμετρος και το μήκ..
14.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Ergo Dry Kίτρινο-Μαύρο Η καινούργια σειρά Αναπνευστήρων της Mares Ergo Dry έχει σχεδιαστεί για να ταιράζει σε κάθε πρόσωπο,το κάτω μέρος του σωλήνα είναι κατασκευασμένο υψηλής ποιότητας σιλικόνη και είναι κυματοειδής έτσι ώστε να αλλάζει εύκολα θέσεις. Ιδανικός για αρχάριους αλ..
38.20€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Ergo Dry Μαύρο Η καινούργια σειρά Αναπνευστήρων της Mares Ergo Dry έχει σχεδιαστεί για να ταιράζει σε κάθε πρόσωπο,το κάτω μέρος του σωλήνα είναι κατασκευασμένο υψηλής ποιότητας σιλικόνη και είναι κυματοειδής έτσι ώστε να αλλάζει εύκολα θέσεις. Ιδανικός για αρχάριους αλλα και ..
39.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Ergo Dry Μαύρο-Κόκκινο Η καινούργια σειρά Αναπνευστήρων της Mares Ergo Dry έχει σχεδιαστεί για να ταιράζει σε κάθε πρόσωπο,το κάτω μέρος του σωλήνα είναι κατασκευασμένο υψηλής ποιότητας σιλικόνη και είναι κυματοειδής έτσι ώστε να αλλάζει εύκολα θέσεις. Ιδανικός για αρχάριους αλ..
38.20€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Ergo Dry Μπλέ Η καινούργια σειρά Αναπνευστήρων της Mares Ergo Dry έχει σχεδιαστεί για να ταιράζει σε κάθε πρόσωπο,το κάτω μέρος του σωλήνα είναι κατασκευασμένο υψηλής ποιότητας σιλικόνη και είναι κυματοειδής έτσι ώστε να αλλάζει εύκολα θέσεις. Ιδανικός για αρχάριους αλλα και έμ..
33.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Ergo Dry Ρόζ Η καινούργια σειρά Αναπνευστήρων της Mares Ergo Dry έχει σχεδιαστεί για να ταιράζει σε κάθε πρόσωπο,το κάτω μέρος του σωλήνα είναι κατασκευασμένο υψηλής ποιότητας σιλικόνη και είναι κυματοειδής έτσι ώστε να αλλάζει εύκολα θέσεις. Ιδανικός για αρχάριους αλλα και έμπ..
38.20€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Ergo Splash Μαύρος Αναπνευστήρας κατάδυσης από την Mares. Ο αναπνευστήρας Ergo Splash είναι σχεδιασμένος ώστε να χρησιμοποιείται εύκολα ενώ το κάτω μέρος είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη. Χαρακτηριστικά:   Ο νέος αναπνευστήρας κατάδυσης της Mares, Ergo Splash , έχει ..
30.10€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Ergo Splash Μπλέ Αναπνευστήρας κατάδυσης από την Mares. Ο αναπνευστήρας Ergo Splash είναι σχεδιασμένος ώστε να χρησιμοποιείται εύκολα ενώ το κάτω μέρος είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη. Χαρακτηριστικά:   Ο νέος αναπνευστήρας κατάδυσης της Mares, Ergo Splash , έχει σχ..
24.90€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Fiji Valve Junior Μπλέ Παιδικός αναπνευστήρας Mares με βαλβίδα για εύκολο άδειασμα του νερού, το επιστόμιο είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη. Χαρακτηριστικά:   Ο αναπνευστήρας Fiji / Valve Junior είναι ειδικά σχεδιασμένος για παιδιά με μικρότερο μήκος και μικρότερο επι..
10.50€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Fiji Valve Junior Ρόζ Παιδικός αναπνευστήρας Mares με βαλβίδα για εύκολο άδειασμα του νερού, το επιστόμιο είναι κατασκευασμένο από μαλακή σιλικόνη. Χαρακτηριστικά:   Ο αναπνευστήρας Fiji / Valve Junior είναι ειδικά σχεδιασμένος για παιδιά με μικρότερο μήκος και μικρότερο επισ..
10.50€
Κατασκευαστής: Mares
Αναπνευστήρας Mares Foldable Μαύρος Η Mares έχει σχεδιάσει ένα πολύ όμορφο και συμπαγές αναπνευστήρα για να χωρέσει στο πακέτο σας. Το αναδιπλούμενο αναπνευστήρα Mares είναι πολύ καλά σχεδιασμένος και ακραία μαλακός και άνετος στη χρήση. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από σιλικόνη και διατίθενται σε ..
15.90€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 40 (2 Σελ.)