ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Βάσεις Κινητών και Tablet

Κατασκευαστής: Superior
Superior Car Ασύρματος Φορτιστής Αυτοκινήτου Ο νέος ασύρματος φορτιστή της Superior, που ταυτόχρονα είναι και βάση στήριξης κινητού για το αυτοκίνητο, προσφέρει άνεση και ασφάλεια ενώ οδηγείτε. Διαθέτει αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, που αντιλαμβάνονται την τοποθέτηση του κινητού στην βάση και τ..
16.90€
Κατασκευαστής: Nedis
Universal βάση στήριξης για Smartphone & Tablet 4 - 12". Η βάση μπορεί να τοποθετηθεί σε επίπεδες και κυλινδρικές επιφάνειες, σε τοίχο ή σε ντουλάπι και διαθέτει μηχανισμό που ασφαλίζει το smartphone/tablet, αλλά και όλα τα απαιτούμενα εξαρτήματα για εύκολη τοποθέτηση. Χαρακτηριστικά:   -..
39.90€
Κατασκευαστής: Nedis
Universal βάση στήριξης αυτοκινήτου για Smartphone.  Γενικά Χαρακτηριστικά:   - Κατάλληλο για smartphone, PDA και MP3 player  - Εύκολη τοποθέτηση στο παρμπρίζ ή το ταμπλό  - Περιστροφή 360° και ρυθμιζόμενο ύψος  - Πλάτος συσκευής 5-8cm  - Μοντέρνος σχεδιασμός  - Απλή τοποθέτηση  ..
8.95€
Κατασκευαστής: Nedis
Βάση στήριξης για Smartphone και Tablet, με ρυθμιζόμενη κλίση.  Αυτή η ρυθμιζόμενη βάση στηρίζει το smartphone ή το tablet σας σε λειτουργία κατακόρυφης ή οριζόντιας προβολής. Μπορείτε να την τοποθετήσετε σε ένα γραφείο ή ένα τραπέζι για να παρακολουθήσετε ταινίες, να διαβάσετε ηλεκτρονικά βιβλί..
9.90€
Κατασκευαστής: OEM
Μεταλλική βάση κινητού για μηχανή και ποδήλατο Μεταλλική και ανθεκτική βάση κινητού για την μηχανή και το ποδήλατο                                                           Τεχνικά Χαρακτηριστικά:   H βάση ειναι ρυθμιζόμενη για να μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε τιμόνι. Είναι συ..
14.90€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)