ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Βάσεις Κινητών και Tablet

Κατασκευαστής: Edimax
Universal Μαγνητική Βάση Αυτοκινήτου Σύγχρονη, σταθερή και καθολική βάση αυτοκινήτου για τηλέφωνα που στερεώνονται στο παρμπρίζ. Το τηλέφωνο (ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή) συνδέεται με μια ειδική μαγνητική πλάκα, χάρη στην οποία παραμένει σταθερό κατά την οδήγηση. Η βάση είναι εύκολη στη ..
12.90€
Κατασκευαστής: ATC
 Βάση Κινητού Για Αεραγωγό Αυτοκινήτου XO C126 Το XO C126 είναι μια βάση βαρύτητας αυτοκινήτου για τη γρίλια εξαερισμού, η οποία σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εύκολα τη συσκευή στο οπτικό πεδίο και στην εμβέλεια του οδηγού. Η ευκολία χρήσης σάς επιτρέπει να μπαίνετε και να βγάζετε γρήγορα το τηλέφ..
12.90€
Κατασκευαστής: ATC
Μαγνητική Βάση Αυτοκινήτου Για Κινητό XO C133 Χαρακτηριστικά:   Βάση κινητού αυτοκινήτου της εταιρείας XO. Η βάση στηρίζεται στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Η στήριξη της συσκευής στη βάση γίνεται με μαγνήτη τον οποίο μπορείτε να κολλήσετε είτε στη συσκευή σας είτε στη θήκη της. Διαθέτει περιστροφή..
14.90€
Κατασκευαστής: OEM
Μεταλλική βάση κινητού για μηχανή και ποδήλατο Μεταλλική και ανθεκτική βάση κινητού για την μηχανή και το ποδήλατο                                                           Τεχνικά Χαρακτηριστικά:   H βάση ειναι ρυθμιζόμενη για να μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε τιμόνι. Είναι συμβατή με όλα ..
14.90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)