ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Smart Watch

Κατασκευαστής: ATC
Xo H100 Smartwatch Παιδικό 2G Σε Μπλέ Χρώμα Smartwatch για παιδιά με οθόνη αφής, που υποστηρίζει κλήσεις, λήψη και εμφάνιση μηνυμάτων, κλήση SOS  και εμφάνιση τοποθεσίας του παιδιού,λειτουργία διπλού ελέγχου, εντοπισμός θέσης GPRS σε πραγματικό χρόνο, τηλεφωνικός κατάλογος, ενδοεπικοινωνία, αποτύπω..
29.90€
Κατασκευαστής: ATC
XO H100 Smartwatch Παιδικό 2G Σε Ρόζ Χρώμα Smartwatch για παιδιά με οθόνη αφής, που υποστηρίζει κλήσεις, λήψη και εμφάνιση μηνυμάτων, κλήση SOS  και εμφάνιση τοποθεσίας του παιδιού,λειτουργία διπλού ελέγχου, εντοπισμός θέσης GPRS σε πραγματικό χρόνο, τηλεφωνικός κατάλογος, ενδοεπικοινωνία, αποτύπωμ..
29.90€
Κατασκευαστής: ATC
XO H120 Smartwatch Για Παιδιά Με Παιχνίδια Έξυπνο ρολόι XO H120 για παιδιά με IP68 Αδιάβροχο, οθόνη αφής HD, Κάμερα, Μουσική, Βηματόμετρο, Αριθμομηχανή, Ξυπνητήρι, Ρολόι, Παιχνίδια, Δώρα για παιδιά 3-12, Εκπαιδευτικά Εκπαιδευτικά Παιχνίδια Γενεθλίων (Ροζ) Χαρακτηριστικά:   Λειτουργία αφής: Ναι ..
39.90€
XO J5 Smartwatch Με Οθόνη Αφής & Παλμογράφο (Ασημί) XO J5 Smartwatch Με Οθόνη Αφής & Παλμογράφο (Ασημί)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: ATC
XO J5 Smartwatch Με Οθόνη Αφής & Παλμογράφο (Ασημί) Το μοντέλο XO-J5 είναι ένα έξυπνο ρολόι σχεδιασμένο για λάτρεις των σπορ που αναζητούν έναν αξιόπιστο και ευέλικτο σύντροφο. Με το αδιάβροχο χαρακτηριστικό του, αυτό το ρολόι μπορεί να αντέξει διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες, εξασφαλίζοντας ανθ..
39.00€
XO J5 Smartwatch Με Οθόνη Αφής & Παλμογράφο Σε Μαύρο Χρώμα XO J5 Smartwatch Με Οθόνη Αφής & Παλμογράφο Σε Μαύρο Χρώμα
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: ATC
XO J5 Smartwatch Με Οθόνη Αφής & Παλμογράφο Σε Μαύρο Χρώμα Το μοντέλο XO-J5 είναι ένα έξυπνο ρολόι σχεδιασμένο για λάτρεις των σπορ που αναζητούν έναν αξιόπιστο και ευέλικτο σύντροφο. Με το αδιάβροχο χαρακτηριστικό του, αυτό το ρολόι μπορεί να αντέξει διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες, εξασφαλίζον..
39.90€
XO J6 Smartwach Με Παλμγράφο (Ρόζ) XO J6 Smartwach Με Παλμγράφο (Ρόζ)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: ATC
XO J6 Smartwach Με Παλμγράφο (Ρόζ) Το μοντέλο XO J6 είναι ένα ευέλικτο και γεμάτο δυνατότητες smartwatch που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την καθημερινότητά σας. Με τον τεράστιο αριθμό επιλογών, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την πρόσοψη του ρολογιού σας για να ταιριάζει στο στυλ και τις προτ..
49.90€
Xo J6 Smartwatch Με Παλμογράφο (Μαύρο) Xo J6 Smartwatch Με Παλμογράφο (Μαύρο)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: ATC
Xo J6 Smartwatch Με Παλμογράφο (Μαύρο) Το μοντέλο XO J6 είναι ένα ευέλικτο και γεμάτο δυνατότητες smartwatch που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την καθημερινότητά σας. Με τον τεράστιο αριθμό επιλογών, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την πρόσοψη του ρολογιού σας για να ταιριάζει στο στυλ και τις ..
49.90€
XO J7 Smartwatch Με Παλμογράφο (Γκρί) XO J7 Smartwatch Με Παλμογράφο (Γκρί)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: ATC
XO J7 Smartwatch Με Παλμογράφο (Γκρί) Το XO-J7 είναι ένα κομψό smartwatch που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την καθημερινότητά σας. Η εφαρμογή FitCloudPro σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας χωρίς κόπο. Με αξιοσημείωτη αντ..
59.90€
XO J7 Smartwatch Με Παλμογράφο (Μαύρο) XO J7 Smartwatch Με Παλμογράφο (Μαύρο)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: ATC
XO J7 Smartwatch Με Παλμογράφο (Μαύρο) Το XO-J7 είναι ένα κομψό smartwatch που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την καθημερινότητά σας. Η εφαρμογή FitCloudPro σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας χωρίς κόπο. Με αξιοσημείωτη αν..
59.90€
Κατασκευαστής: ATC
XO M8 Pro Smartwatch Sports Call Σε Ασημί Χρώμα SmartWatch που υποστηρίζει Ελληνικά και έχει την δυνατότητα ομιλίας,μετρητή βημάτων,καρδιακό σφυγμό,Οξυγόνο στο Αίμα,Πίεση Αίματος,Μετρητή Θερμίδων και αλλα.. Χαρακτηριστικά:   Επεξεργαστής : Realtek 8762DK APP: RDFit Κλήση: Υποστηρίζεται (όνομα B..
39.90€
Κατασκευαστής: ATC
XO M8 Pro Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο) SmartWatch που υποστηρίζει Ελληνικά και έχει την δυνατότητα ομιλίας,μετρητή βημάτων,καρδιακό σφυγμό,Οξυγόνο στο Αίμα,Πίεση Αίματος,Μετρητή Θερμίδων και αλλα.. Χαρακτηριστικά:   Επεξεργαστής : Realtek 8762DK APP: RDFit Κλήση: Υποστηρίζεται (όνομα Blueto..
42.90€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)