ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ισοθερμικά Παγούρια-Θερμός

Κατασκευαστής: Oztrail
Ozt-443 Ποτήρι Θερμός Oztrail Sip N Grip Auto Mug 550ml Ισοθερμική κούπα χωρητικότητας 550ml για καφέ, τσάι ή οποιοδήποτε ποτό σας αρέσει.                              Χαρακτηριστικά:   Ματ φινίρισμα για εύκολο πιάσιμο Σχεδιασμός με διπλά τοιχώματα για αποτελεσματική μόνωση Διαφανές κ..
19.00€
Κατασκευαστής: Oztrail
Ozt-553 Θερμός Oztrail Magnum Vaccum Insulated Θερμός 1.3L                                Χαρακτηριστικά   Μόνωση κενού διπλού τοιχώματος Εσωτερικό από ανοξείδωτο ατσάλι ποιότητας 304 Χωρίς BPA Η βίδα στο καπάκι διπλασιάζεται ως κύπελλο Περιλαμβάνει λαβή μεταφοράς και ιμάντα ώμου..
20.00€
Κατασκευαστής: Coi Leisure
Ozt-686 Παγούρι Νερού Coi Leisure Από Ανοξείδωτο Ατσάλι 750ml Χαρακτηριστικά:   Ελαφρύ και εξαιρετικά ανθεκτικό απο ανοξείδωτο ατσάλι. 5% ελαφρύτερο από ισοδύναμο μπουκάλι αλουμινίου υψηλού επιπέδου. Υγιεινή εσωτερική επένδυση από ανοξείδωτο ατσάλι προλαμβάνει την αλλοίωση  και τη γεύση ..
6.90€
Κατασκευαστής: Vango
Van-655 Θερμός Vango Flasks 500ml Σε Μαύρο Χρώμα Ιδανικό για την κατασκήνωση, το πικνίκ ή για μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο! Συνδυάζονται φιάλη κενού με επικάλυψη χαλκού για την καλύτερη κατακράτηση και διανομή της θερμότητας. Το παγούρι θερμός της εταιρείας Vango είναι κατάλληλο τόσο γι..
12.78€
Κατασκευαστής: Vango
Van-656 Θερμός Vango Flasks 750ml Σε Μαύρο Χρώμα Ιδανικό για την κατασκήνωση, το πικνίκ ή για μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο! Συνδυάζονται φιάλη κενού με επικάλυψη χαλκού για την καλύτερη κατακράτηση και διανομή της θερμότητας. Θα κρατήσει τα ζεστά ροφήματα ζεστά ή το κρύο νερό δροσερό ..
21.00€
Κατασκευαστής: Vango
Van-657 Θερμός Vango Flasks 1000ml Σε Μαύρο Χρώμα Ιδανικό για την κατασκήνωση, το πικνίκ ή για μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο! Συνδυάζονται φιάλη κενού με επικάλυψη χαλκού για την καλύτερη κατακράτηση και διανομή της θερμότητας. Θα κρατήσει τα ζεστά ροφήματα ζεστά ή το κρύο νερό δροσερό..
17.00€
Κατασκευαστής: Vango
Van-658 Θερμός Ποτήρι Vango Mug 240 Σε Μαύρο Χρώμα Ιδανικό για μετακινήσεις, ιδανικό για ημερήσιες εκδρομές και για περιπέτειες. Η κούπα Mug από ανοξείδωτο χάλυβα που έχει επικαλυφθεί με χαλκό, θα κρατήσει τα αγαπημένα σας ποτά ζεστά ή κρύα όπου και αν ταξιδεύετε. Με δεύτερο μικρό καπάκι γι..
14.90€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)