ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Αιώρες

Κατασκευαστής: ENO
Τέντα Αιώρας Eno Profly™ Rain Tarp Μπλε Eno-070 Η τέλεια ισορροπία Θέλετε προστασία από τον καιρό, αλλά δεν ψάχνετε για καταφύγιο ; Ελάτε κάτω από το ProFly. Με έξι σημεια δεσίματος το ProFly δημιουργούν ένα βελτιωμένο σχήμα ιδανικό για να ξεπεράσουν ξαφνικές βροχοπτώσεις. Χαρακτηριστικά:   Σχε..
90.00€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-013 Αιώρα Διπλή Double Nest Sunshine Η διπλή αιώρα DoubleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.                            ..
59.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-026 Αιώρα Μονή Eno-026 Single Nest Royal/Charcoa Η αιώρα SingleNest μεταφέρεται παντού στο σάκο της σε μέγεθος σφαιριδίου, τοποθετείται εύκολα και γρήγορα με κλιπ στον ιμάντα Atlas και είναι έτοιμη για να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε. Αρκετά ελαφριά για να την πάρετε μαζί σας οπουδήποτε και αρ..
64.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-029 Αιώρα Μονή Single Nest Saphire/Orange Η αιώρα SingleNest μεταφέρεται παντού στο σάκο της σε μέγεθος σφαιριδίου, τοποθετείται εύκολα και γρήγορα με κλιπ στον ιμάντα Atlas και είναι έτοιμη για να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε. Αρκετά ελαφριά για να την πάρετε μαζί σας οπουδήποτε και αρκετά αν..
64.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-053 Αιώρα Eno Skyloft Navy Olive Αυτή είναι η ευέλικτη αιώρα στην οποία μπορείτε να ξεκουραστείτε άνετα με άφθονο χώρο γύρω σας. Με τη βοήθεια μιας ράβδου διασποράς σε κάθε άκρο της αιώρας, το ύφασμα τραβιέται έξω και σας προσφέρει ένα υπέροχο πλάτος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ξεκουραστ..
165.00€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-054 Αιώρα Eno Skyloft Navy Seafoam Αυτή είναι η ευέλικτη αιώρα στην οποία μπορείτε να ξεκουραστείτε άνετα με άφθονο χώρο γύρω σας. Με τη βοήθεια μιας ράβδου διασποράς σε κάθε άκρο της αιώρας, το ύφασμα τραβιέται έξω και σας προσφέρει ένα υπέροχο πλάτος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ξεκουρα..
165.00€
Κατασκευαστής: ENO
Αιώρα Supernest Eno Coastal/Blue Περιγραφή Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΝ Μείνετε δροσεροί και άνετοι στην αιώρα της αυλής SuperNest. Το εξαιρετικά αναπνεύσιμο διχτυωτό σώμα του, τα βελούδινα μαξιλάρια και η τρισδιάστατη κατασκευή του έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργ..
440.00€
Κατασκευαστής: Oztrail
Αιώρα Oztrail Anywhere Hammoch Διπλή 200x150cm Περιγραφή: Χαλαρώστε εύκολα παντού με αυτήν την ανθεκτική αιώρα. Εύκολη στη χρήση, δεν απαιτεί εργαλεία. Ανθεκτικό, απαλό στην επαφή με το δέρμα και δροσερό ύφασμα, μίγμα πολυεστερικού με βαμβακερού. Σε σάκο μεταφοράς ελάχιστου όγκου. Χαρακτηριστ..
24.90€
Αιώρα 2 ατόμων Salty Tribe GUAJIROS Αιώρα 2 ατόμων Salty Tribe GUAJIROS
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Salty Tribe
Αιώρα 2 ατόμων Salty Tribe GUAJIROS Χαρακτηριστικά:   Η καλύτερη διπλή αιώρα της αγοράς, η GUAJIROS της Salty Tribe, κατασκευασμένη από ενισχυμένο ύφασμα 70D nylon parachute υψηλής διαπνοής, μεγάλης ανθεκτικότητας και αντοχής. Έχει διάσταση 275x140cm και χωράει άνετα δύο ενήλικες συνολικού βάρου..
39.90€
Αιώρα 2 ατόμων Salty Tribe GUAJIROS /Ming Αιώρα 2 ατόμων Salty Tribe GUAJIROS /Ming
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Salty Tribe
Αιώρα 2 ατόμων Salty Tribe GUAJIROS /Ming Η καλύτερη διπλή αιώρα της αγοράς, η GUAJIROS της Salty Tribe, κατασκευασμένη από ενισχυμένο ύφασμα 70D nylon parachute υψηλής διαπνοής, μεγάλης ανθεκτικότητας και αντοχής. Έχει διάσταση 275x140cm και χωράει άνετα δύο ενήλικες συνολικού βάρους έως 200kg. Π..
39.90€
Αιώρα Oztrail Anywhere Hammock Μονή 200 x 80 εκ
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Oztrail
Αιώρα Oztrail Anywhere Hammock Μονή 200 x 80 εκ Χαρακτηριστικά:   Χαλαρώστε εύκολα παντού με αυτήν την ανθεκτική αιώρα. Εύκολη στη χρήση, δεν απαιτεί εργαλεία. Ανθεκτικό, απαλό στην επαφή με το δέρμα και δροσερό ύφασμα, μίγμα πολυεστερικού με βαμβακερού. Σε σάκο μεταφοράς ελάχιστου όγκου. Δια..
19.90€
Αιώρα Oztrail Equip Two Person Travel Ham.Blue
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Oztrail
Αιώρα Oztrail Equip Two Person Travel Ham.Blue Χαρακτηριστικά: • Διπλή • Yλικό : Nylon • Διαστάσεις : 195 x 315 cm • Μέγιστο επιτρεπτό βάρος : 180 kgs..
64.90€
Αιώρα Travelsafe Travel Hammock TS130
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: TRAVELSAFE
Αιώρα Travelsafe Travel Hammock TS130 Η Travelsafe Travel Hammock TS 130 αποτελεί μια πολυλειτουργική αιώρα ενός ατόμου με κουνουπιέρα, δημιουργήθηκε για τον adventurer, ο οποίος θέλει να μείνει στην ύπαιθρο χωρίς να ενοχλείται από έντομα. Η αιώρα περιλαμβάνει και μια πρακτική οροφή για κάλυψη. Οι ..
85.00€
Αιώρα Διπλή Eno Doublenest Led Grey/Orange
ΝΕΟ
Αιώρα Διπλή Eno Doublenest Led Grey/Orange Χαρακτηριστικά:   Η διπλή αιώρα DoubleNest LED είναι πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν και καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Επισης στην περιμέτρο της, εχει φωτα LED για να μην...την χάνετε! ..
79.90€
Αιώρα Διπλή ENO Doublenest Print Synthwave/Sapphire Αιώρα Διπλή ENO Doublenest Print Synthwave/Sapphire
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: ENO
Αιώρα Διπλή ENO Doublenest Print Synthwave/Sapphire Η διπλή αιώρα DoubleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε. Χαρακτηριστικά   ..
89.90€
Αιώρα Διπλή ENO Doublenest Print Tie Dye/Red Αιώρα Διπλή ENO Doublenest Print Tie Dye/Red
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: ENO
Αιώρα Διπλή ENO Doublenest Print Tie Dye/Red Η διπλή αιώρα DoubleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε. Χαρακτηριστικά:   Μέγι..
89.90€
Αιώρα Διπλή με Μεταλλική Βάση Oztrail Anywhere Hammock 250x110x105cm
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Oztrail
Αιώρα Διπλή με Μεταλλική Βάση Oztrail Anywhere Hammock 250x110x105cm Χαρακτηριστικά:   Διπλή αιώρα με μεταλλική βάση. Εύκολη σύνδεση χωρίς εργαλεία. Ανθεκτικό, απαλό στην επαφή με το δέρμα και δροσερό ύφασμα, μίγμα πολυεστερικού με βαμβακερού. Στιβαρή βάση από μεταλλικό σκελετό πάχους 42mm. Α..
139.00€
Αιώρα Κάθισμα Oztrail Anywhere Hammock Chair Με Βάση Αιώρα Κάθισμα Oztrail Anywhere Hammock Chair Με Βάση
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Oztrail
Αιώρα Κάθισμα Oztrail Anywhere Hammock Chair Με Βάση Όλα όσα χρειάζεστε για να απολαμβάνετε την άνεση της καρέκλας αιώρας μαζί σε ένα σετ! Εύκολη στο στήσιμο, με βαμβακερό ύφασμα και ξύλινα μπράτσα! Χαρακτηριστικά:   Βάση αιώρας με ισχυρό πλαίσιο χάλυβα διαμέτρου 42 mm. Μέγιστο επιτρεπτό βάρος:..
159.00€
Αιώρα Μονή Singlenest ENO Navy/Royal Αιώρα Μονή Singlenest ENO Navy/Royal
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: ENO
Αιώρα Μονή Singlenest ENO Navy/Royal Η μονή αιώρα SingleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε. Χαρακτηριστικά   Μέγιστο επιτρε..
64.90€
Τέντα Αιώρας Eno Dryfly Grey Τέντα Αιώρας Eno Dryfly Grey
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: ENO
Τέντα Αιώρας Eno Dryfly Grey Χαρακτηριστικά:   Όταν χαλάσει ο καιρός και εσείς χαλαρώνετε στην αιώρα, δεν χρειάζετε να ανησυχείτε γιατί η τέντα DryFly™ με την στήριξη 8 σημείων σας καλύπτει από τις κακές καιρικές συνθήκες. Σχεδίαση 8 σημείων Εντατήρες γρήγορης ρύθμισης σχοινιών Διπλές μονωμένε..
105.00€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 20 (1 Σελ.)