ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Αιώρες

Κατασκευαστής: ENO
Τέντα Αιώρας Eno Profly™  Rain Tarp Olive Eno-072 ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ Το μεγαλύτερο δεν είναι πάντα καλύτερο, αλλά με το ProFly XL είναι τέλειο. Έχουμε πάρει τον πιο δημοφιλή σχεδιασμό τέντας και το ενισχύσαμε για μέγιστη προστασία. Αυτό το κομψό και ευέλικτο κάλυμμα βροχής θα σας προστατεύ..
90.00€
Κατασκευαστής: ENO
Τέντα Αιώρας Eno Profly™ Rain Tarp Charcoal Eno-071 Η τέλεια ισορροπία Θέλετε προστασία από τον καιρό, αλλά δεν ψάχνετε για καταφύγιο ; Ελάτε κάτω από το ProFly. Με έξι σημεια δεσίματος το ProFly δημιουργούν ένα βελτιωμένο σχήμα ιδανικό για να ξεπεράσουν ξαφνικές βροχοπτώσεις. Χαρακτηριστι..
90.00€
Κατασκευαστής: ENO
Τέντα Αιώρας Eno Profly™ Rain Tarp Μπλε Eno-070 Η τέλεια ισορροπία Θέλετε προστασία από τον καιρό, αλλά δεν ψάχνετε για καταφύγιο ; Ελάτε κάτω από το ProFly. Με έξι σημεια δεσίματος το ProFly δημιουργούν ένα βελτιωμένο σχήμα ιδανικό για να ξεπεράσουν ξαφνικές βροχοπτώσεις. Χαρακτηριστικά: ..
90.00€
Κατασκευαστής: ENO
Τέντα Αιώρας Eno Profly™ Xl Rain Tarp Navy/Charcoal Eno-073 ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ Το μεγαλύτερο δεν είναι πάντα καλύτερο, αλλά με το ProFly XL είναι τέλειο. Έχουμε πάρει τον πιο δημοφιλή σχεδιασμό τέντας και το ενισχύσαμε για μέγιστη προστασία. Αυτό το κομψό και ευέλικτο κάλυμμα βροχής θα σας..
109.00€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-006 Αιώρα Υπέρδιπλη Eno Double Deluxe Navy/Royal Σίγουρα, με την αιώρα DoubleDeluxe έχετε περισσότερο χώρο για να νιώσετε σαν τον βασιλιά ή τη βασίλισσα. Προσκαλέστε έναν φίλο, τεντωθείτε και χαλαρώστε μαζί του. Το πρόσθετο πλάτος του DoubleDeluxe το καθιστά ιδανική επιλογή για κάποιο ποιο..
69.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-007 Αιώρα Υπέρδιπλη Double Deluxe Sapphire/Yellow Σίγουρα, με την αιώρα DoubleDeluxe έχετε περισσότερο χώρο για να νιώσετε σαν τον βασιλιά ή τη βασίλισσα. Προσκαλέστε έναν φίλο, τεντωθείτε και χαλαρώστε μαζί του. Το πρόσθετο πλάτος του DoubleDeluxe το καθιστά ιδανική επιλογή για κάποιο πο..
69.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-008 Αιώρα Υπέρδιπλη Double Deluxe Rasta Σίγουρα, με την αιώρα DoubleDeluxe έχετε περισσότερο χώρο για να νιώσετε σαν τον βασιλιά ή τη βασίλισσα. Προσκαλέστε έναν φίλο, τεντωθείτε και χαλαρώστε μαζί του. Το πρόσθετο πλάτος του DoubleDeluxe το καθιστά ιδανική επιλογή για κάποιο ποιοτικό χρόν..
69.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-009 Αιώρα Διπλή Double Nest Navy/Royal Η διπλή αιώρα DoubleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.                      ..
59.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-010 Αιώρα Διπλή Eno Double Nest Orange/Grey Η διπλή αιώρα DoubleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.               ..
59.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-011 Αιώρα Διπλή Double Nest Purple/Fuchsia Η διπλή αιώρα DoubleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.                ..
59.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-012 Αιώρα Διπλή Double Nest Powder/Royal Η διπλή αιώρα DoubleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.                  ..
62.50€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-013 Αιώρα Διπλή Double Nest Sunshine Η διπλή αιώρα DoubleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.                      ..
59.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-016 Αιώρα Διπλή Double Nest Navy/Maroon Η διπλή αιώρα DoubleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.                   ..
59.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-017 Αιώρα Διπλή Double Nest Teal/Charcoal Η διπλή αιώρα DoubleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.                   ..
59.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-021 Αιώρα Μονή Eno Single Nest Navy/Royal Η αιώρα SingleNest μεταφέρεται παντού στο σάκο της σε μέγεθος σφαιριδίου, τοποθετείται εύκολα και γρήγορα με κλιπ στον ιμάντα Atlas και είναι έτοιμη για να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε. Αρκετά ελαφριά για να την πάρετε μαζί σας οπουδήποτε και αρκετ..
64.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-022 Αιώρα Μονή Eno Single Nest Red/Charcoal Η αιώρα SingleNest μεταφέρεται παντού στο σάκο της σε μέγεθος σφαιριδίου, τοποθετείται εύκολα και γρήγορα με κλιπ στον ιμάντα Atlas και είναι έτοιμη για να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε. Αρκετά ελαφριά για να την πάρετε μαζί σας οπουδήποτε και αρκ..
49.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-024 Αιώρα Μονή Eno Single Nest Purple/Fuchsi Η αιώρα SingleNest μεταφέρεται παντού στο σάκο της σε μέγεθος σφαιριδίου, τοποθετείται εύκολα και γρήγορα με κλιπ στον ιμάντα Atlas και είναι έτοιμη για να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε. Αρκετά ελαφριά για να την πάρετε μαζί σας οπουδήποτε και αρ..
49.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-025 Αιώρα Μονή Eno Single Nest Emerald /Khaki Η αιώρα SingleNest μεταφέρεται παντού στο σάκο της σε μέγεθος σφαιριδίου, τοποθετείται εύκολα και γρήγορα με κλιπ στον ιμάντα Atlas και είναι έτοιμη για να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε. Αρκετά ελαφριά για να την πάρετε μαζί σας οπουδήποτε και α..
49.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-026 Αιώρα Μονή Eno-026 Single Nest Royal/Charcoa Η αιώρα SingleNest μεταφέρεται παντού στο σάκο της σε μέγεθος σφαιριδίου, τοποθετείται εύκολα και γρήγορα με κλιπ στον ιμάντα Atlas και είναι έτοιμη για να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε. Αρκετά ελαφριά για να την πάρετε μαζί σας οπουδήποτε κα..
64.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-029 Αιώρα Μονή Single Nest Saphire/Orange Η αιώρα SingleNest μεταφέρεται παντού στο σάκο της σε μέγεθος σφαιριδίου, τοποθετείται εύκολα και γρήγορα με κλιπ στον ιμάντα Atlas και είναι έτοιμη για να τεντωθείτε και να χαλαρώσετε. Αρκετά ελαφριά για να την πάρετε μαζί σας οπουδήποτε και αρκετ..
64.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-051 Αιώρα Double Nest Print Aloha Blue Η διπλή αιώρα DoubleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.                      ..
79.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-052 Αιώρα Διπλή Εno Double Nest Print Mantra Blue Η διπλή αιώρα DoubleNest πολύ άνετη για χαλάρωση, αρκετά μεγάλη για δύο άτομα και αριστοκρατική για έναν, καταφέρνει να χωρέσει εύκολα στον σάκο συμπίεσης. Πάρτε την οπουδήποτε μαζί σας, στήστε την σε δευτερόλεπτα και χαλαρώστε.           ..
79.90€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-053 Αιώρα Eno Skyloft Navy Olive Αυτή είναι η ευέλικτη αιώρα στην οποία μπορείτε να ξεκουραστείτε άνετα με άφθονο χώρο γύρω σας. Με τη βοήθεια μιας ράβδου διασποράς σε κάθε άκρο της αιώρας, το ύφασμα τραβιέται έξω και σας προσφέρει ένα υπέροχο πλάτος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ξεκ..
165.00€
Κατασκευαστής: ENO
Eno-054 Αιώρα Eno Skyloft Navy Seafoam Αυτή είναι η ευέλικτη αιώρα στην οποία μπορείτε να ξεκουραστείτε άνετα με άφθονο χώρο γύρω σας. Με τη βοήθεια μιας ράβδου διασποράς σε κάθε άκρο της αιώρας, το ύφασμα τραβιέται έξω και σας προσφέρει ένα υπέροχο πλάτος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ξ..
165.00€
Εμφάνιση 1 έως 24 από 30 (2 Σελ.)