ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Τηλεφωνία

Κατασκευαστής: Edimax
Motorola CD4001 (Ελληνικό Μενού) Ασύρματο Τηλέφωνο Με Φραγή Αριθμών Και Ανοιχτή Ακρόαση Το ασύρματο τηλέφωνο CD4001 της Motorola είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει μια πληθώρα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης μιας μαύρης λίστας φραγής 10 αριθμών με ειδικό πλ..
54.90€
Κατασκευαστής: Edimax
Motorola CD5001 (Ελληνικό Μενού) Ασύρματο Τηλέφωνο Συμβατό Με Ακουστικά Βαρηκοΐας Με Φραγή Αριθμών Και Ανοιχτή Ακρόαση Το Motorola CD5001 είναι κατασκευασμένο για να κάνει εύκολη και προσιτή σε όλους την επικοινωνία, παρέχοντας ένα πλήθος χρήσιμων  λειτουργιών με ένα ελκυστικό και κομψό σχεδιασμό. ..
79.90€
Κατασκευαστής: Edimax
Motorola S3001 WHITE (Ελληνικό Μενού) Ασύρματο Τηλέφωνο Συμβατό Με Ακουστικά Βαρηκοΐας Το ασύρματο τηλέφωνο S3001 της Motorola είναι εύκολο στη χρήση, με μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη υψηλής αντίθεσης, ανοιχτή ακρόαση, μεγάλα εύχρηστα κουμπιά πληκτρολογίου και συμβατότητα με ακουστικό βαρηκοΐας. Ιδανικό ..
59.90€
Κατασκευαστής: Edimax
Osio OSW-4650W Λευκό Ενσύρματο Τηλέφωνο Γόνδολα Με Οθόνη Σταθερό τηλέφωνο με ένδειξη Led εισερχόμενης κλήσης, 50 μνήμες κλήσεων και με δυνατότητα στερέωσης του τηλεφώνου στον τοίχο. Χαρακτηριστικά: Αναγνώριση κλήσης* Καλωδιακό σταθερό τηλέφωνο 50 καταχωρήσεις εισερχομένων κλήσεων 16 καταχωρή..
20.90€
Κατασκευαστής: Edimax
Osio OSWB-4760B Τηλέφωνο Με Μεγάλα Πλήκτρα, Ανοιχτή Ακρόαση Και SOS Ενσύρματο τηλέφωνο με μεγάλα πλήκτρα για ευκολία στη χρήση από άτομα μεγάλης ηλικίας ή με μειωμένη όραση. Διαθέτει LED που αναβοσβήνει όταν σας καλούν, δυνατό μικρόφωνο και ακουστικό και μεγάλη οθόνη. Επίσης διαθέτει 2 κουμπιά ταχε..
32.90€
Κατασκευαστής: Edimax
Osio OSWB-4760W Τηλέφωνο Με Μεγάλα Πλήκτρα, Ανοιχτή Ακρόαση Και SOS Ενσύρματο τηλέφωνο με μεγάλα πλήκτρα για ευκολία στη χρήση από άτομα μεγάλης ηλικίας ή με μειωμένη όραση. Διαθέτει LED που αναβοσβήνει όταν σας καλούν, δυνατό μικρόφωνο και ακουστικό και μεγάλη οθόνη. Επίσης διαθέτει 2 κουμπιά ταχε..
29.90€
Κατασκευαστής: Philips
Ενσύρματο τηλέφωνο PHILIPS με λειτουργία ανοιχτής ακρόασης, επιτρέποντας να μιλήσετε και handsfree με περισσότερη άνεση. Για μεγαλύτερη ευκολία διαθέτει μεγάλα πλήκτρα και ευανάγνωστη οθόνη LCD, ιδανικό και για μεγάλες ηλικίες αποτρέποντας κάθε πιθανό λάθος. Το τηλέφωνο σας επιτρέπει να βλέπετε ποι..
39.90€
Κατασκευαστής: Kruger&Matz
Τηλέφωνο Kruger & Matz Simple 920 για ηλικιωμένους Η Kruger & Matz φροντίζει ώστε οι συσκευές να είναι άνετες στη χρήση από κάθε χρήστη, επομένως η προσφορά περιλαμβάνει τα λεγόμενα Seniorphone, δηλαδή τηλέφωνο για έναν ηλικιωμένο . Αν και τα τηλέφωνα για ηλικιωμένους συνήθως δεν είναι εξοπλισμένα ..
34.90€
Κινητό Maxcom MM428BB Dual Sim Με Μεγάλα Πλήκτρα Ραδιόφωνο & Φακό Χαρακτηριστικά:   Maxcom MM428BB (Dual Sim, Mini Sim – Mini Sim) 1.8″ με Μεγάλα Πλήκτρα Ραδιόφωνο (Λειτουργεί χωρίς Handsfree) Φακό και Πλήκτρο Έκτακτης Ανάγκης και Εκφώνηση Αριθμού κατά την Πληκτρολόγηση και τις Εισερχόμενες Κλή..
34.90€
Κινητό Τηλέφωνο Για Ηλικιωμένους Max Com MM139 Με Ραδιόφωνο Χαρακτηριστικά:   Ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά Οθόνη 2.4" Μπαταρία 800mAh VGA πίσω κάμερα..
34.90€
Κατασκευαστής: Panasonic
Το ασύρματο και το σταθερό τηλέφωνο PANASONIC KX-TGF310EXM σας προσφέρει επικοινωνία σε όλους τους χώρους του γραφείου ή του σπιτιού. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενδοεπικοινωνία μεταξύ των ακουστικών στην περίπτωση που διαθέτεις μεγάλους χώρους. Το σταθερό τηλέφωνο διαθέτει επαναφορτιζόμενες μπα..
114.90€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)