ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Βάσεις Cooler για Laptop

Κατασκευαστής: ATC
Meetion MT-CP2020 Gaming Cooling Pad CP2020 gaming pad ψύξης, ειδικά σχεδιασμένο για φορητούς υπολογιστές, με γρήγορη ταχύτητα ψύξης και χαμηλό θόρυβο, το ψυγείο έχει σχέδιο οπίσθιου φωτισμού LED, που ταιριάζει απόλυτα με τον φορητό υπολογιστή σας και τον σχετικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό, αναδεικνύει ..
12.90€
Κατασκευαστής: ATC
Meetion MT-CP3030 Gaming Cooling Pad CP3030 gaming pad ψύξης, ειδικά σχεδιασμένο για φορητούς υπολογιστές, με γρήγορη ταχύτητα ψύξης και χαμηλό θόρυβο, το pad έχει σχέδιο οπίσθιου φωτισμού RGB, που ταιριάζει απόλυτα με τον φορητό υπολογιστή σας και τον σχετικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό, τονίζει την ατμ..
19.90€
Κατασκευαστής: ATC
Meetion MT-CP5050 Gaming Cooling Pad P5050 gaming pad ψύξης, ειδικά σχεδιασμένο για φορητούς υπολογιστές, με γρήγορη ταχύτητα ψύξης και χαμηλό θόρυβο, η ψύξη έχει σχέδιο οπίσθιου φωτισμού RGB, που ταιριάζει απόλυτα με τον φορητό υπολογιστή σας και τον σχετικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό, τονίζει την ατμό..
29.90€
Κατασκευαστής: OEM
Πτυσσόμενο τραπεζάκι laptop με δύο ανεμιστήρες Πτυσσόμενο τραπεζάκι για το laptop, το notebook, το tablet κλπ. Χρησιμοποιείστε το μπροστά στην τηλεόραση, στο κρεβάτι, στην κουζίνα, στο μπαλκόνι, σαν μικρό γραφείο και τραπεζάκι για το laptop, πάρτε το μαζί σας στην εξοχή, στο camping, ακόμα και στην..
25.50€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)