ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Πιεσόμετρα

Κατασκευαστής: Teesa
Ιατρικό παλμικό οξύμετρο Teesa PX70 με Bluetooth Φροντίστε την υγεία σας σήμερα! Το παλμικό οξύμετρο Tees PX70 είναι μια συσκευή για τη μέτρηση του δείκτη κορεσμού οξυγόνου, σφυγμού και διάχυσης. Οι μικρές του διαστάσεις σημαίνουν ότι μπορείτε πάντα να το έχετε μαζί σας για να κάνετε μια μέτρηση ανά..
29.90€
Κατασκευαστής: OMRON
Η επανάσταση στη μέτρηση της πίεσης από την Omron! Μετρήστε εύκολα και με πιστοποιημένη ακρίβεια και παρακολουθήστε την εξέλιξή της πίεσής σας μέσω του κινητού. Χωρίς σωλήνες και καλώδια. Απλά το φοράτε και πατάτε το κουμπί Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης Κλινικά πιστοπο..
199.90€
Κατασκευαστής: OMRON
Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου. Με το περιβραχιόνιο Easy (μεσαίου-μεγάλου μεγέθους 22-42εκ.) κατάλληλο για κανονικά αλλά και εύσωμα άτομα. Ένα σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση της υπέρτασης Το OMRON M3  είναι μια συμπαγής, πλήρως υπεραυτόματη συσκευή παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης του α..
74.90€
Κατασκευαστής: OMRON
M4 Intelli IT Πιεσόμετρο Μπράτσου Το M4 Intelli IT Πιεσόμετρο Μπράτσου της Omron διαθέτει τεχνολογία Bluetooth για εύκολη, γρήγορη και αυτόματη σύνδεση του πιεσομέτρου με το κινητό σας. Εφαρμογή Omron connect για κινητά iPhone & Android Mέσω της εφαρμογής Omron connect για κινητά iPhone & Android..
79.00€
Κατασκευαστής: OMRON
Το ψηφιακό υπεραυτόματο πιεσόμετρο Omron M6 Comfort το καθιστά μία απο τις κορυφαίες και αξιόπιστες επιλογές για πιεσόμετρο. Λειτουργεί μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού και μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια αρτηριακή πίεση μεγάλη/μικρή όπως και τους καρδιακούς παλμούς. Χαρακτηριστικά   Κλινικώς πιστο..
89.90€
Κατασκευαστής: OMRON
Omron M7 Intelli IT Έξυπνο Πιεσόμετρο Bluetooth Μπράτσου με περιχειρίδα μεσαίου/μεγάλου μεγέθους με τεχνολογία ανίχνευσης κολπικής μαρμαρυγής  Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης Κλινικώς πιστοποιημένο και για χρήση από διαβητικούς Εύκολη χρήση με ένα κουμπί μόνο Με τεχνολο..
118.90€
Κατασκευαστής: OMRON
Omron RC7 Intelli IT Έξυπνο Πιεσόμετρο με τεχνολογία Bluetooth Mέσω της εφαρμογής Omron connect για κινητά iPhone & Android εσείς και ο ιατρός σας έχετε αυτόματα την πλήρη εικόνα και διαχείριση της πίεσής σας από το κινητό (ελέγξτε τη συμβατότητα του κινητού σας στο www.omronconnect.com) Χαρακτηρι..
139.00€
Κατασκευαστής: OMRON
Omron RS2 Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο καρπού με ένδειξη αρρυθμιών HEM-6161 Χαρακτηριστικά   Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης Εύκολη χρήση με ένα κουμπί μόνο Με τεχνολογία ανίχνευσης αρρυθμίας Με ένδειξη στην οθόνη εάν η πίεση είναι εκτός των φυσιολογικών ορίων Με οδηγό ..
64.90€
Κατασκευαστής: OMRON
Omron RS4 Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο Καρπού με Advanced Positioning Sensor Χαρακτηριστικά   Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης Εύκολη χρήση με ένα κουμπί μόνο Με τεχνολογία ανίχνευσης αρρυθμίας Με πρωτοποριακή τεχνολογία Advanced Positioning Sensor (APS) που υποδεικνύει τ..
74.90€
Κατασκευαστής: OMRON
OMRON M2 Basic, Ψηφιακό Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου - Η Νο1 επιλογή των ιατρών, με τις πλέον αξιόπιστες μετρήσεις, το καθιστά ως την καλύτερη επιλογή για την οικιακή σας χρήση. No1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα & στον κόσμο!   Ένα σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση της υπέρτασης Το OMRON M2 Basic ..
49.90€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)