ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Πιεσόμετρα

Ψηφιακό Πιεσόμετρο Teesa BPM100 Ψηφιακό Πιεσόμετρο Teesa BPM100
ΝΕΟ
Πιεσόμετρο Teesa BPM 100 Το πιεσόμετρο Teesa BPM 100 είναι μια συσκευή που πρέπει να έχετε στο σπίτι σας. Η συσκευή, χάρη στην απλή λειτουργία της και τη χρήση της παλμομετρικής μεθόδου μέτρησης των μεταβολών της πίεσης στην περιχειρίδα, επιτρέπει τον γρήγορο και ανεξάρτητο έλεγχο της αρτηριακής ..
49.00€
Κατασκευαστής: OMRON
Η επανάσταση στη μέτρηση της πίεσης από την Omron! Μετρήστε εύκολα και με πιστοποιημένη ακρίβεια και παρακολουθήστε την εξέλιξή της πίεσής σας μέσω του κινητού. Χωρίς σωλήνες και καλώδια. Απλά το φοράτε και πατάτε το κουμπί Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης Κλινικά πισ..
159.90€
Κατασκευαστής: OMRON
Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου. Με το περιβραχιόνιο Easy (μεσαίου-μεγάλου μεγέθους 22-42εκ.) κατάλληλο για κανονικά αλλά και εύσωμα άτομα. Ένα σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση της υπέρτασης Το OMRON M3  είναι μια συμπαγής, πλήρως υπεραυτόματη συσκευή παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης το..
58.90€
Κατασκευαστής: OMRON
M4 Intelli IT Πιεσόμετρο Μπράτσου Το M4 Intelli IT Πιεσόμετρο Μπράτσου της Omron διαθέτει τεχνολογία Bluetooth για εύκολη, γρήγορη και αυτόματη σύνδεση του πιεσομέτρου με το κινητό σας. Εφαρμογή Omron connect για κινητά iPhone & Android Mέσω της εφαρμογής Omron connect για κινητά iPhone & A..
64.90€
Κατασκευαστής: OMRON
Το ψηφιακό υπεραυτόματο πιεσόμετρο Omron M6 Comfort το καθιστά μία απο τις κορυφαίες και αξιόπιστες επιλογές για πιεσόμετρο. Λειτουργεί μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού και μπορεί να μετρήσει με ακρίβεια αρτηριακή πίεση μεγάλη/μικρή όπως και τους καρδιακούς παλμούς. Χαρακτηριστικά   Κλινικώς..
79.90€
Κατασκευαστής: OMRON
Omron M7 Intelli IT Έξυπνο Πιεσόμετρο Bluetooth Μπράτσου με περιχειρίδα μεσαίου/μεγάλου μεγέθους με τεχνολογία ανίχνευσης κολπικής μαρμαρυγής  Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης Κλινικώς πιστοποιημένο και για χρήση από διαβητικούς Εύκολη χρήση με ένα κουμπί μόνο Με τ..
99.90€
Κατασκευαστής: OMRON
Omron RC7 Intelli IT Έξυπνο Πιεσόμετρο με τεχνολογία Bluetooth Mέσω της εφαρμογής Omron connect για κινητά iPhone & Android εσείς και ο ιατρός σας έχετε αυτόματα την πλήρη εικόνα και διαχείριση της πίεσής σας από το κινητό (ελέγξτε τη συμβατότητα του κινητού σας στο www.omronconnect.com) Χαρακ..
119.90€
Κατασκευαστής: OMRON
Omron RS2 Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο καρπού με ένδειξη αρρυθμιών HEM-6161 Χαρακτηριστικά   Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης Εύκολη χρήση με ένα κουμπί μόνο Με τεχνολογία ανίχνευσης αρρυθμίας Με ένδειξη στην οθόνη εάν η πίεση είναι εκτός των φυσιολογικών ορίων ..
49.90€
Κατασκευαστής: OMRON
Omron RS4 Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο Καρπού με Advanced Positioning Sensor Χαρακτηριστικά   Κλινικώς πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπέρτασης Εύκολη χρήση με ένα κουμπί μόνο Με τεχνολογία ανίχνευσης αρρυθμίας Με πρωτοποριακή τεχνολογία Advanced Positioning Sensor (APS) που υποδε..
69.90€
Κατασκευαστής: OMRON
OMRON M2 Basic, Ψηφιακό Υπεραυτόματο Πιεσόμετρο Μπράτσου - Η Νο1 επιλογή των ιατρών, με τις πλέον αξιόπιστες μετρήσεις, το καθιστά ως την καλύτερη επιλογή για την οικιακή σας χρήση. No1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα & στον κόσμο!   Ένα σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση της υπέρτασης Το OMRON M2 ..
37.50€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)