ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Αισθητήρες Παρκαρίσματος

Κατασκευαστής: OEM
Αισθητήρας παρκαρίσματος(parking systems) με οπτική και ακουστική ένδειξη Χαρακτηριστικά   Σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος με οπτική και ακουστική ένδειξη Εργονομική σχεδίαση που έχει γίνει αναφορά στα συστήματα παρκαρίσματος Δυνατότητα ρύθμισης της ηχητικής έντασης, Περιλαμβάνονται 4 αισθητ..
24.90€
Κατασκευαστής: OEM
Αντικαταστήστε τον παλιό σας καθρέφτη με έναν νέο που διαθέτει μετρητή απόστασης εμποδίων για εύκολο παρκάρισμα και οδήγηση. Το Mirror Parking Sensor είναι ένας καθρέφτης – μετρητής απόστασης για το αυτοκίνητο σας με ψηφιακή ένδειξη LED, που σας διευκολύνει στο παρκάρισμα. Διαθέτει 4 αισθητήρες πο..
43.90€
Κατασκευαστής: OEM
Αισθητήρες παρακαρίσματος είναι ένα σύστημα παρακαρίσματος που συνοδεύεται από αισθητήρες (4 για εμπρός και 4 για πίσω) με οθόνη και buzzer. Έχοντας τους αισθητήρες παρακαρίσματος με οθόνη, θα παρκάρετε με άνεση και ασφάλεια το όχημά σας ακόμα και εάν δεν έχετε εμπειρία. Με το συστημα παρκαρίσματος..
49.80€
Κατασκευαστής: OEM
Αισθητήρες Παρκαρίσματος με οθόνη 8 αισθητήρες Oem LED Χαρακτηριστικά   Μέγεθος οθόνης LED: 10,5x6x4cm Μήκος καλωδίου αισθητήρα: 230cm Αισθητήρας: 8 αισθητήρες, μπροστά και πίσω Εύρος ανίχνευσης εμπρός αισθητήρα: 0,33 ~ 1,10 μέτρα. Εύρος ανίχνευσης οπίσθιου αισθητήρα: 0,33 ~ 2,50 μέτρα. Τάση..
54.90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)